MUSICONICA
Aktualności: Porządki po zmianie skryptu Smiley
Wszelkie problemy proszę zgłaszać adminom ( oby ich nie było ) Smiley
Strony: 1 [2]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: zabawne anime  (Przeczytany 958 razy)
Enichi

Uzytkownik

« Odpowiedz #15 : Styczeń 25, 2010, 01:15:12 »

Zabawne anime to komedia/parodia bo taki ich cel.
Mówiąc jednak dokładniej uważam większość parodii za nic nie warte gnioty bo są denerwujące. Nie podoba mi się, że w jakichś żałosnych parodiach nabijają się z dużo lepszych anime.

Możecie uważać inaczej, ale komedia owszem lecz nie parodiowanie innych anime. To mnie nie śmieszy, a denerwuje.

Choćby takie gnioty jak Hayate no Gotoku (II sezony), Nogizaka Haruka czy Seitokai no Ichizon.

Za to bardzo zabawne było na przykład Kanokon, Akikan, School Rumble, Green Green, Shuffle (I połowa), Inukami.
Natomiast niektóre ecchi również uważam za beznadziejne jak na przykład Tonagura czy Amaenaideyo. Nie lubię pomiatania głównym bohaterem (bicia go, dokuczania ciągle mu itp) bo to mnie nie śmieszy. Za to dobre teksty to co innego.

Co do "zabawności cycków". Jeśli są celowo i często eksponowane w anime to jest to tak zwany fanserwis, ale mnie bardzo dobre teksty (choćby jakieś perwersyjne) śmieszą niż strona wizualna. Strona wizualna może się podobać albo nie podobać (lecz raczej nie śmieszyć).
Skowyt

Uzytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #16 : Styczeń 30, 2010, 01:56:00 »

Śmieszne anime? Mnie bawiło Sayonara Zetsubou Sensei i FLCL, choć podejrzewam, że są to tytuły przynajmniej połowie was znane. ^^
Odepchnęła mnie za to uwielbiana przez tłumy Dokuro-chan. Co jest śmiesznego w tym, że chłopiec zobaczył nagiego aniołka, który odrąbał mu za to głowę maczugą? =='

Cycki są dobre, zależy jakie i u kogo. -.^

Wszyscy kłamią, nawet płody.
Tohru_chan

Uzytkownik

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #17 : Luty 06, 2010, 01:17:11 »

Jestem wybredna i anime musi być naprawdę śmieszne żeby mnie rozbawiło i takie też jest Special A, polecam ;-) Odradzam tym, których znudziły szkolne romanse.

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 1.18 sekund z 22 zapytaniami. (Pretty URLs adds 0.632s, 2q)