Shuuyei
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #195 : Sierpień 22, 2009, 07:35:49 » |
|
xD, ale nie mow mi przynajmniej ze twoj ulubiny to jest ten koles na tym zdjeciu, no i Trunks tez jest dosyc silny 
|
|
|
|
|
|
Anar' Alah, Anar' Alah belore Sin' Dorei Shindu fallah na Sin' Dorei Anar' Allah Shindu Sin' Dorei Shindu fallah na Sin' Dorei Anar' Alah belore Shindu Sin' Dorei Shindu fallah na Sin' Dorei Anar' Alah belore Belore
|
|
|
|
Billu
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #196 : Wrzesień 01, 2009, 06:49:03 » |
|
Dla mnie najlepszymi postaciami w dbz na początku Piccolo i Gohan potem polubiłem bardziej Tronksa :? ale który jest lepszy :? :? :? ©©
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RevolPL
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #197 : Wrzesień 10, 2009, 04:18:25 » |
|
ULUBIONA POSTAĆ ? Gohan ssj2 Przemiana podczas "walki " z komórczakiem była jedną z lepszych przemian ,podczas dalszych serii starszy" Gohan nieprzypadły mi do gustu ;/ .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koichi
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #198 : Wrzesień 10, 2009, 05:24:07 » |
|
Borys napisał/a: "Pajacu"- tak o ile się nie mylę, wypowiadał się Vegeta, rzucając tym na prawo i lewo...jedyną osobą, którą bym tak nazwał, to on sam... Zadufany, mściwy, arogancki, zazdrosny....same superlatywy A tak naprawdę to Vegeta nigdy nie nazwał Songa pajacem. To jest zwykły błąd w tłumaczeniu. Kakarotto co niby miało znaczyć pajacu to jest po postu imię Songa przed przybyciem na ziemie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_Jami_
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #199 : Październik 18, 2009, 04:40:37 » |
|
Moją ulubiona postacią od zawsze był Songoku  Podobał mi się i już ^^ Ale lubiłam także Trunksa był taki waleczny i przystojny xD No i to prawda że grzeczny ^^ (a Ja lubię grzecznych chłopców xD) A z resztą postaci na razie nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B4rdock
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #200 : Grudzień 15, 2009, 12:27:00 » |
|
1. Piccolo 2. Bardock 3. Trunks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sledziu57
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #201 : Grudzień 25, 2009, 08:03:55 » |
|
he he genialny żółw zawsze tylko jedno w głowie *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malinka14
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #202 : Styczeń 24, 2010, 10:33:08 » |
|
Ja kocham Vegete  Mam do faceta straszna słabość  Dodatkowo lubię Trunksa i oczywiście Bubu :-P
|
|
|
|
|
|
Erotyka to zawsze twór wyobraźni, jednak wyobraźni zainspirowanej jakąś cielesnością. — Janusz Leon Wiśniewski
|
|
|
|
Maniex
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #203 : Marzec 31, 2010, 12:58:14 » |
|
Również uwielbiam Vegete, ale mimo wszystko moją ulubioną postacią jest Goku. Obok Goku fajną postacią jest też Genialny Żółw... ścisk pysk : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evil_Maniak
Manga.pl Mods
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #204 : Maj 05, 2010, 10:11:44 » |
|
Check this out biotches. It will change your attitude towards Dragon Ball forever.  Seriously guys.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuujin
Uzytkownik
niedlaplebsu
|
 |
« Odpowiedz #205 : Maj 07, 2010, 03:56:23 » |
|
Ale "tribeam" nazywa się tylko w amerykańskim dubbingu! Twój post jest niekanoniczny! Nie jesteś prawdziwym fanem! 
|
|
|
|
|
|
You think that sex is about fun and games and love? Wrong! Sex is about disease!
|
|
|
|
Evil_Maniak
Manga.pl Mods
Uzytkownik
|
 |
« Odpowiedz #206 : Maj 07, 2010, 04:39:12 » |
|
Oj tam. W mango jest Działo Qi-gong, ale nazwa nic nie zmienia. Koleś trójkątnym ułożeniem wyrywa KWADRATY w ciele przeciwnika. Koleś zagina matematykę, aby ranić wroga. Ziom... A co jeśli Taiyoken nie razi tak naprawdę światłem, a dzieli przez zero?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuujin
Uzytkownik
niedlaplebsu
|
 |
« Odpowiedz #207 : Maj 07, 2010, 10:34:49 » |
|
Trójkątnym?  Po prostu "tribeam" brzmiało lepiej niż "rhomboho". BTW. Oto przez co musiałem się przebić na GISie żeby zdobyć ten obrazek.   Winię ciebie, Evil. 
|
|
|
|
|
|
You think that sex is about fun and games and love? Wrong! Sex is about disease!
|
|
|
|
|